Posted on: 10 januari 2024 Posted by: Nails Comments: 0
Kunstnagels opvullen

Als je van jezelf niet zulke mooie nagels hebt kun je ervoor kiezen om acryl- of gelnagels te laten zetten. Dit heeft meerdere voordelen. Je nagels zien er ineens netjes en verzorgd uit en je eigen nagel heeft de kans om rustig te groeien onder de beschermende acryl of gelnagel. Vooral als je de neiging hebt je nagels te bijten zijn kunstnagels echt een uitkomst. Je bent minder snel geneigd tot bijten, waardoor je deze vervelende gewoonte afleert. Onder de kunstnagel wordt je echte nagel eindelijk met rust gelaten en heeft de kans tot normale lengte te groeien. Echter, door dat groeien, krijg je ook een soort uitgroei van je kunstnagel. Gelukkig kun je dit eenvoudig laten opvullen bij een nagelstudio. Kunstnagels opvullen.

Kunstnagels opvullen

Wanneer nagels opvullen?

Heb je leuke acryl of gelnagels laten zetten en beginnen deze wat minder te worden? Maak dan een afspraak bij een nagelstudio. De meeste mensen voelen ongeveer na drie of vier weken vanaf het zetten van de kunstnagel de noodzaak om de nagels te laten opvullen. Als je hier niet op tijd bij bent, heb je meer kans dat de kunstnagel breekt. Het drukpunt groeit immers steeds verder naar het einde van de nagel waardoor deze sneller geneigd is te scheuren of af te breken. Dit punt moet je voor zijn, want dan zal de nagelstylist de kunstnagel helemaal moeten verwijderen en opnieuw zetten. Dit is veel meer werk dan het laten opvullen.

Hoe gaat opvullen van nagels in zijn werk?

De nagelstylist zal beginnen met het schoonmaken of het desinfecteren van de nagels. Vervolgens wordt met een grove vijl de toplaag van de kunstnagels verwijderd zodat straks de nieuwe laag beter zal hechten. Je nagelriemen worden hierna opnieuw naar achteren geduwd met een bokkenpootje. Je nagelplaat die vervolgens goed zichtbaar is wordt ook enigszins opgeruwd met een vijl. Hierna kan het opvullen met gel of acryl beginnen. De nagelstylist doet dit zo netjes dat je helemaal niet kan zien dat de nagels zijn opgevuld. Het lijkt net of de gel of acrylnagels nieuw zijn geplaatst. Zijn de nagels eenmaal opgedroogd dan polijst de nagelstylist ze voor een perfect eindresultaat.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over Kunstnagels opvullen? neem dan gerust contact met ons op.