Posted on: 15 januari 2024 Posted by: Nails Comments: 0
Cursus gelnagels

Zorg voor je nagels

Vanuit het oogpunt van gezondheid en uiterlijk is het hebben van vuile handen gewoon vragen om problemen. Vuile nagels zijn niet alleen onrein, ze zien er ook niet goed uit. Nagels maken deel uit van het proces van handen wassen en schoonmaken in het algemeen. Je nagels kunnen in de loop van de dag vuil en andere dingen van verschillende plaatsen oppikken. Deze opeenhoping van vuil kan je nagels verzwakken en ze gemakkelijk laten breken. Zelfs kleine hoeveelheden vuil en puin onder je nagels kunnen ziektes verspreiden, dus het is belangrijk om te onthouden dat het zorgvuldiger wassen van je handen en nagels niet alleen voor jou is. Van het gebruik van de juiste soort nagelriem van GMnails tot het hydrateren ervan, je kunt je nagels zeker veel schade besparen.

Blijf uit de buurt van schadelijke chemicaliën

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en te weten wat je krijgt als je schoonheids- en gezondheidsproducten koopt. Meer chemicaliën in een product betekent meer schade aan je nagels en huid. Kies indien mogelijk voor natuurlijke producten en probeer niet te vaak nagellak remover te gebruiken. Als je met agressieve chemicaliën werkt of in huis schoonmaakproducten gebruikt die deze bevatten, kunnen handschoenen en gereedschap je beschermen. Ze kunnen ook elk chemisch contact dat je hebt met reinigingsmiddelen minder gevaarlijk maken. Er gaat niets boven het gebruik van een zacht product van gmanils als het om je nagels gaat.

Breng lotion aan op je nagelriemen en nagels en wrijf het in

Je huid, inclusief de huid rond je vingernagels, heeft de juiste hoeveelheid water nodig om gezond te blijven. Als je een sterke hand huid en nagelriemen hebt, wordt het moeilijker voor je om infecties of irritaties in de buurt van je nagels te krijgen. In de loop van een dag kom je veel dingen tegen. Zorg ervoor dat je huid een sterke barrière vormt tegen de ziektekiemen waarmee je in contact komt. Scheuren in een droge huid kunnen bacteriën binnenlaten en infecties veroorzaken. Verzorg dus je handen en nagels als onderdeel van je huidverzorgingsroutine.

Droog je vingernagels

Ja, er zijn veel momenten waarop je je nagels nat moet maken. Je moet douchen, je huis schoonmaken en je handen wassen. Gedurende de dag komen je handen in aanraking met water. Maar je hebt veel meer kans op gezonde, sterke nagels als je ze niet voor langere tijd in water laat weken.

Zorg voor je nagels met gmnails.